Thom Scholte over hoe wij ‘de ondernemer laten ondernemen’

Boval- Dag van de Ondernemer

MKB Nederland heeft 18 november uitgeroepen tot de Dag van de Ondernemer. Op deze dag vieren we het ondernemerschap en bedanken we ondernemers voor hun durf en doorzettingsvermogen. Onze collega’s van Boval zijn iedere dag bezig om ondernemers te ontzorgen zodat zij zich kunnen focussen op hun core business, namelijk: ondernemen! Onze missie ‘de ondernemer laten ondernemen’ sluit daarom naadloos aan op deze dag. Vandaag spreken we binnendienst collega Thom Scholte over wat ‘de ondernemer laten ondernemen’ voor hem in de praktijk betekent.

Wij nemen het stoffige gedeelte uithanden

Als ondernemer is het belangrijk om na te denken over mogelijke risico’s die je loopt. Om hen daarbij te ondersteunen helpt Thom als medewerker binnendienst bij het inventariseren van deze risico’s. Hij fungeert als vraagbaak en denkt mee welke risico’s de onderneming kan dragen en geeft advies over welke risico’s hij zou verzekeren. “Wij kunnen van grote toegevoegde waarde zijn bij het administratief ontlasten van ondernemingen en het ‘stoffige’ gedeelte uit handen nemen zodat ondernemers zich kunnen focussen op waar zij goed in zijn. Als de klant iets verzekerd wil zien, dan zorgen wij dat het gebeurt.”

Advies en service op maat

Bij Boval bieden wij ondernemers een totaalpakket aan verzekeringen aan en zoeken altijd naar de offerte met de beste voorwaarden. Thom: “Om mijn klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn zoek ik welke verzekeraar de beste dekking geeft, onder de beste condities, voor de beste prijs. Voor klanten met lopende verzekeringen kijk ik of de premies die klanten nu hebben nog marktconform zijn. Als ik een beter aanbod uit de markt krijg, dan bespreek ik met de klant om mogelijk zijn verzekering over te sluiten. Op die manier ontzorg ik zowel bestaande als nieuwe klanten en zorg ik altijd voor het beste pakket aan verzekeringen. Ook kan ik klanten bijstaan door mee te gaan met de risico herinspectie als de verzekeraar de preventiemaatregelen wil herzien. Klanten vinden het soms fijn als ik mee ga om ze hierbij te assisteren.” Naast verzekeringen biedt Boval ook op andere gebieden zijn ondersteuning aan. Zo kunnen de juristen van ons zusterbedrijf Frontyr ondernemers helpen met alle juridische vraagstukken. Denk hierbij aan het opstellen van contracten, advies bij bijvoorbeeld ontslag procedures of zakelijke geschillen.

De ondernemer laten ondernemen in veranderende tijden

Tijdens de corona pandemie hebben veel bedrijven zich opnieuw moeten ontdekken om de periode door te komen. Ook de energie- en stikstofcrisis waar we middenin zitten zorgt soms voor grote uitdagingen. “Bij veranderingen in de markt of binnen een onderneming is het belangrijk om hierin mee te bewegen. Dit doe ik door juist tijdens die veranderingen een luisterend oor te bieden. Ik inventariseer dan of de huidige portefeuille van mijn klanten nog aansluit. Sluit het niet meer aan door bijvoorbeeld wijzigingen in activiteiten of inventaris, dan kijk ik samen mijn klanten hoe we dit weer passend kunnen maken. Door onze ervaring weten we wat er binnen de markt speelt en kunnen we daarop anticiperen.”

Boval- Dag van de Ondernemer

Meer weten?

Wilt u meer weten over hoe wij u als ondernemer van dienst kunnen zijn? Neem dan contact op met één van onze adviseurs via het contactformulier of telefonisch op 023 520 10 30.

Deel dit artikel via: