Mildred van der Kolk-Bos: ‘Geen probleem, ik los het op’

Onze mensen

Vandaag stellen wij onze collega Mildred van der Kolk-Bos aan u voor. Mildred woont in Haarlem met haar gezin en werkt al ruim 19 jaar bij Boval als Acceptant schadeverzekeringen. Zij heeft het bedrijf zien groeien van 30 medewerkers naar ruim 200 medewerkers. “Sommige klanten bellen mij al 19 jaar en weten dat als ik zeg: ‘Het komt goed’, dan komt het ook echt goed”.

Mijn klanten kunnen mij altijd direct bereiken

Zelf heeft Mildred een vaste klantenkring met wie zij veel klantcontact heeft. Op het gebied van schadeverzekeringen pakt Mildred allerlei soorten zaken op. Samen met ruim vijftien collega’s werkt zij binnen de Commerciële binnendienst van Boval. “Mijn klanten kunnen mij altijd direct bereiken en ik ben voor hun een vertrouwd gezicht. Alle offerte aanvragen, wijzigingen, oversluitingen en mutaties van polissen vallen onder mijn werkzaamheden. Op schade- en verzekeringen gebied denk ik mee en bied ik het totaalpakket aan mijn klanten.”

Werk uit handen nemen

Mildred krijgt veel voldoening van tevreden klanten en ze is een echte aanpakker. “Sommige klanten lopen met complexe verzekeringsvraagstukken en als het mij lukt om de juiste verzekering te vinden voor de klant dan geeft mij dat veel energie!”. Mildred neemt graag werk en problemen van haar klanten uit handen. Een ondernemer krijgt steeds vaker te maken met hogere eisen. “Bij het aannemen van opdrachten werken mijn klanten vaak samen met andere partijen, dan moeten zaken goed geregeld zijn. Denk bijvoorbeeld aan de aansprakelijkheidsverzekering, hier wordt niet altijd in het voortraject aan gedacht. Dan geef ik advies over de aansprakelijkheidsverzekering en zoeken we samen de verzekering die past bij de onderneming. Zo kan mijn klant vervolgens de opdracht aannemen en aan de slag gaan!”

Ik sta voor mijn klanten

Binnen Boval werken we hard aan onze visie ‘De ondernemer laten ondernemen’. Dit is ook terug te zien in hoe Mildred haar werk oppakt. “Dit is typisch Boval en hoe ik het zie. Zo geef ik mijn klant vertrouwen door werk uit handen te nemen en aan te geven dat het goed komt. Ik zeg vaak: ’Geen probleem, ik los het op’. Ik sta voor mijn klanten en doe mijn uiterste best om een klant zo goed mogelijk te helpen”.

verzekeringen

Loopt u met vragen over uw verzekeringen?

Wij helpen graag ondernemers met verschillende verzekeringsvraagstukken. Heeft u zelf een vraag op het gebied van verzekeringen? Neem gerust contact met op via 023 520 1030. Wij hopen u snel te mogen spreken! Meer over onze verzekeringen vindt u hier. ”

Deel dit artikel via: