Klantverhaal Le Gardinier: “Samen ontzorgen”

Hovenier

We laten u graag kennismaken met onze klant Wietse Tates van hoveniersbedrijf Le Gardinier.
Al ruim 20 jaar is Wietse ondernemer binnen de hoveniersector. Zelf komt hij uit een echte ondernemersfamilie en startte zijn onderneming toen hij 19 jaar was. Le Gardinier werkt voor particulieren, bedrijven en semi-overheidsorganisaties aan duurzame projecten in de regio’s Amsterdam en Den Haag.

Klanten ontzorgen van a tot z

Voordat Wietse zijn eigen bedrijf begon werkte hij ruim een jaar in Engeland en heeft hij zelfs meegeholpen aan het interieurbeplanting en onderhoud van Buckingham Palace. Vervolgens heeft hij de stap gemaakt om voor zichzelf te beginnen en heeft hij zijn bedrijf de jaren daarna zien groeien. Op dit moment werkt hij samen met een enthousiast team van tien medewerkers en hebben zij een mooi bedrijfspand in Lisserbroek. Het team houdt zich bezig met zowel de aanleg als het onderhoud van tuinen. Wietse: “Wij ontzorgen onze klanten van a tot z”.

Kennis van de hovenierssector en daarop anticiperen

Vanaf het begin af aan is Boval betrokken bij de onderneming. Het vaste aanspreekpunt van Wietse is onze adviseur Bob Verkuyl. Wietse: “Wij hebben een goede samenwerking en Bob ontzorgt ons op het gebied van verzekeringen. Wij hebben alle verzekeringen via Bob, en dus Boval, lopen en wij kunnen goed met elkaar door een deur. Het is niet alleen dat we weten dat we goed verzekerd zijn, maar Bob denkt ook echt met ons mee. Hij weet wat ons werk inhoudt en anticipeert op zaken wanneer dit nodig is.”

Hovenier

Stijgende materiaalkosten en krappe arbeidsmarkt

Le Gardinier werkt aan diverse projecten. In deze tijd zijn er extra uitdagingen, niet alleen door de stijgende materiaalprijzen maar ook door het geringe aanbod aan de juiste mensen. “Wij mogen in onze handen knijpen met het team dat wij hebben. Vier jaar geleden konden wij door de krappe arbeidsmarkt niet alle projecten aannemen, dat hopen wij niet nog een keer mee te maken. Daarom vinden wij het heel belangrijk om goede mensen vast te houden”.

Persoonlijkheid en passie voor ons werk

“Een persoonlijke aanpak en de passie voor ons werk staan bij ons voorop. Dat is ook terug te zien in onze projecten. Wij houden goed contact met onze opdrachtgevers en weten wat zij verwachten. Wij zijn dan ook niet alleen trots op onze projecten, maar wij zijn vooral trots als we écht tevreden klanten hebben. Met sommige klanten hebben wij een duurzame samenwerking van bijna 20 jaar. In mijn ogen moet je bestaande klanten koesteren. Bij Boval ervaren wij ook het persoonlijk contact en daarom past Boval goed bij ons als onderneming.”

Bij ons is niets te gek

Het bedrijf heeft al veel projecten mogen realiseren. Maar ook zeker uitdagende projecten. “Bij ons is niets te gek zeggen wij altijd. Zo hadden wij ook een project waarbij een klant vroeg of wij zijn tuinhuis met fundering (in totaal 20 ton) konden verplaatsen. Meerdere bedrijven hadden dit al geprobeerd, maar helaas lukte het niet. Dus uitdagend? Jazeker! Onmogelijk? Nee, dat niet. Uiteraard ging het niet zonder slag of stoot, maar uiteindelijk met een nieuwe fundering hebben wij wel het tuinhuis (met nieuwe fundering van circa 8,5 ton) opgetild en verplaatst.

Schades in deze branche

Gelukkig heeft Wietse met zijn bedrijf nog weinig schades gehad. “Uiteraard is er wel is schade aan werkmaterieel. Daarnaast is er in het verleden materiaal gestolen uit een bus, maar dat kun je verwachten als ondernemer in deze branche. Dan schakel ik met Bob en zijn collega’s van de binnendienst en weet ik dat het geregeld wordt”.

Zoekt u ook een vaste partner voor uw verzekeringen?

Wij staan voor de ondernemer laten ondernemen en ontzorgen u graag op het gebied van verzekeringen. Neem gerust contact met ons op via 023 520 10 30 of vul onderstaand contactformulier in. Wij denken graag met u mee!


Bel mij terug

Nieuwsbrief

Met deze gratis nieuwsbrief voorkomt u dat u de laatste ontwikkelingen misloopt op het gebied van verzekeringen, lease, arbodienstverlening en de actuele wet- en regelgeving in de branche. Onze e-mailnieuwsbrief verschijnt één keer per maand.

 

 

Deel dit artikel via: