Edwin: Uw verzekeringen tot in de detail uitgezocht

Bent u benieuwd wie er bij Boval werken en welke zaken zij precies oppakken? Lees dan de verhalen van onze medewerkers. 

Vandaag stellen wij onze collega Edwin Molenaar aan u voor. Edwin woont in Haarlem samen met zijn gezin. Hij is wekelijks te vinden op de mountainbike en op de squashbaan. Voor Boval werkt hij als Acceptant schadeverzekeringen binnen de afdeling Binnendienst. Hier helpt Edwin onze relaties met het in kaart brengen en afdekken van risico’s middels de best passende verzekering en preventie.

Uw verzekeringen tot in de detail uitgezocht

Bij Edwin kunt u terecht voor advies, het aanvragen of aanpassen van schadeverzekeringen. Na zijn studie heeft Edwin gekozen voor de verzekeringsbranche omdat hij graag zaken tot in detail uitzoekt. “Ik ga altijd op zoek naar de best passende verzekering voor mijn klanten”.


Weinig tijd kwijt aan uw verzekeringen

Op dit moment werkt Edwin ruim twee jaar bij Boval en komt dagelijks met de fiets naar kantoor. Hiervoor heeft hij bij een financiële dienstverlener verschillende functies gehad. Zo heeft hij de nodige ervaring opgedaan. Door zijn ervaring kan hij bedrijven op verschillende gebieden voorzien van een passend en goed advies. Edwin heeft zijn eigen klantportefeuille en is een vertrouwde stem voor zijn klanten. “Ik heb regelmatig contact met mijn klanten en daardoor weet ik precies waarmee ik hen kan ondersteunen. Veel klanten hebben weinig affiniteit met verzekeren en zijn druk met hun onderneming. Om die reden probeer ik mijn klanten zo veel mogelijk te ontzorgen. Ik inventariseer de mogelijke risico’s van mijn klanten, vraag vervolgens de benodigde informatie op en zorg voor de best passende verzekeringen. De ondernemer laten ondernemen, daarvoor moet u bij Boval zijn!”


Verzekeringen voor loon- en grondverzet, transport en logistiek

Voor bedrijven in verschillende branches maakt Edwin offertes op maat. Vanuit oudsher hebben wij veel klanten in het loon- en grondverzet en de transportsector. Wij kijken samen met ondernemers naar de beste dekkingen in deze branches. Voor ondernemers in de loon- en grondverzet bieden wij een op maat gemaakte werkmaterieelverzekering tegen lage tarieven. Binnen deze verzekering zijn ondernemers standaard verzekerd voor schade aan eigen zaken én aan derden. Daarnaast bieden we zelfs een dekking voor kabel- en leidingschade tot € 2.500.000. Dit is bij veel verzekeringsmaatschappijen niet meer het geval. Uiteraard kunt u ook kiezen voor uitbreidingen. Denk hierbij aan schade aan (lucht)banden en schade bij lading en last.

Voor bedrijven in de transport en logistiek hebben wij verzekeringen voor onder andere, wagenparken en vervoerdersaansprakelijkheid. Sommige risico’s zijn steeds moeilijker te verzekeren. Voor bijvoorbeeld koeriers is het steeds lastiger om een betaalbare verzekering te vinden voor hun wagenpark. Sinds kort hebben wij in samenwerking met TLN diverse mogelijkheden voor koeriers.


Heeft u vragen over uw huidige verzekeringen, of wilt u weten wat Boval voor uw bedrijf kan betekenen?

“Neem gerust contact met mij op via 023 520 1030. Omdat elk bedrijf anders is bieden wij maatwerk. Door middel van een goede inventarisatie van uw bedrijfsrisico’s weten wij precies welke verzekeringen daar het beste op aansluiten. Het loont altijd om uw verzekeringen onder de loep te nemen. Meer over onze verzekeringen vindt u hier. Ik hoop u snel te mogen spreken!”

Banner

Deel dit artikel via: