Klant in actie: ‘Een relatie zoals een relatie hoort te zijn’

In het item ‘Klant in actie’ besteden we aandacht aan een speciale actie die één van onze klanten heeft uitgevoerd. Zo kreeg onze adviseur Remon Drenth een opvallende video binnen van Aannemings- en Machineverhuurbedrijf Huiberts BV in Katwoude. Zij haalden op 1 april  een auto uit het water. Nee, het is geen grap! Zie onderstaande beelden. Uiteraard willen wij naast deze prachtige actie Kees en Anja bedanken voor het jarenlange vertrouwen in Boval.

Een relatie én samenwerking om trots op te zijn

Bij Boval weten ze niet beter dan dat Huiberts BV een zeer gewaardeerde relatie is. Een relatie waar wij al jarenlang goed mee samenwerken. Deze relatie is al ontstaan in de jaren dat de vader en moeder van Kees (huidige directeur Huiberts BV) het bedrijf in Katwoude zijn gestart.

De relatie met Huiberts BV is een uitstekende zakelijke relatie. Alle onderwerpen worden met elkaar besproken. En met wederzijds respect wordt er altijd gezegd waar het op staat. Naast het zakelijke contact is er ruimte voor een grap, een dolletje en veel lachen. Maar er is ook zeker ruimte om lief en leed met elkaar te delen. In onze ogen een relatie zoals een relatie hoort te zijn. Een relatie waar wij erg trots op zijn!

Tomeloze energie en inzet voor de branche

Graag gaan wij samen met Huiberts BV terug in de tijd om mooie herinneringen op te halen. Zo denken wij aan het moment waarbij het vorige bedrijfspand in aanbouw was. Tijdens deze bouw fungeerde de ouderlijke woning als kantoor. Binnen heerste er een gezellige sfeer waarbij er aangename muziek uit de boxen galmde. Zelfs Frans Bauer kwam op locatie, en er was de bekende en gewaardeerde stamppotten-avond. Daarnaast denken we aan de tomeloze energie en inzet voor de branche, het winnen van diverse ondernemersprijzen en natuurlijk het beeldmateriaal wat via de app met elkaar wordt gedeeld. Mooie beelden, voorzien van commentaar en terecht trots op de dijk staan filmen als er nieuwe machines worden geleverd.

Deel ook uw trots!

Wij geven onze relaties met de rubriek ‘Klant in actie’ een podium waar zij hun trots kunnen delen. Wilt u ook beelden/video’s van uw werkmaterieel of bouwproject delen? Stuur een e-mail naar uw adviseur of naar marketing@boval.nl. Uiteraard kunnen wij ook bij u op locatie komen en beelden vastleggen. Wij staan voor de ondernemer laten ondernemen. Wij vinden het prachtig om de trots van ondernemers te zien en met u te mogen delen.

Heeft u vragen over uw verzekeringen? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Deel dit artikel via: