Boval levert al 25 jaar maatwerk voor Van der Kolk

Veelzijdig, flexibel en vakbekwaam. Dat is het motto van familiebedrijf Van der Kolk Zwolle. Bijna 60 geleden begonnen in het agrarische loon- en grondverzet, nu dienstverlener in de infra en gespecialiseerd in calamiteitensupport. Directeur Klaas Alberts over ondernemerschap, kansen zien en de vertrouwensband met financieel dienstverlener Boval.

van der kolk

Bob Verkuyl en Klaas Alberts

“Zo’n 25 jaar geleden maakten de gronden rondom Zwolle plaats voor Vinex-wijk Stadshagen. Best bedreigend voor een agrarisch bedrijf”, aldus Alberts. “Maar wij hebben het opgepakt als uitdaging om te ontplooien en te expanderen, door het vegen en reinigen van die wijk in ontwikkeling langdurig op ons te nemen.” Inmiddels is specialistisch reinigingswerk, naast kolkenzuigen en de calamiteitendienst, een van de drie pijlers van Van der Kolk. Met bijna 50 werknemers en een werkgebied van de Veluwe tot Groningen.

Waarmaken wat je belooft

Het bedrijf is 24/7 bereikbaar om bij incidenten te hulp te schieten, bijvoorbeeld bij ongevallen op rijkswegen, provinciale en gemeentelijke wegen en particulier terrein. Maar ook bij stormschade, geknapte leidingen of vervuild wegdek met gevaarlijke stoffen of slachtafval. Alberts is trots op de ontwikkeling richting calamiteitensupport. “Dit leer je niet uit een lesboek: het komt volledig aan op het eigen initiatief en inventiviteit van onze jongens. In deze business is het van groot belang dat je doet wat je zegt, dat je het oplost. Als dan ook andere bedrijven in de branche dat hardop over jou zeggen – en dat doen ze! – dan kun je groeien.”

De ondernemer laten ondernemen

Bob Verkuyl is sinds 1998 Boval-accountmanager voor Van der Kolk. “Alles waar Klaas als ondernemer tegenaan loopt, kan hij bij ons kwijt. We sparren samen en dan is het superbelangrijk dat iemand betrouwbaar, sociaal en eerlijk is.” Alberts: “Heb ik een keer trammelant dan wordt dat diréct keurig geregeld. Bob is even flexibel, vakbekwaam en veelzijdig als wij, en hij zoekt iets net zo lang uit tot hij alle mogelijkheden in beeld heeft. Of het nou gaat om schadeverzekeringen, zorg en inkomen, leasing of juridische dienstverlening. Ondernemen doe je niet alleen – Boval handelt omliggende zaken voor ons af, zodat wij kunnen doen waar we goed in zijn.”

Heeft u vragen over uw verzekering?

Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek over de oplossing die het beste bij u past. Vanuit onze expertise en jarenlange ervaring zijn wij in staat u vakkundig te adviseren. Neem vrijblijvend contact op, we adviseren u graag.

Met dank aan Van der Kolk Zwolle

Afspraak maken

 

 

 

 

Deel dit artikel via: