Goed verzekerd bij ongevallen via Collectieve Ongevallenverzekering

Uit onderzoek is gebleken dat het aantal bedrijfsongevallen op loopt. Dit blijkt uit cijfers van de Inspectie SZW. Daarom is het belangrijk dat er meer gedaan wordt aan de veiligheids- en gezondheidsrisico’s van medewerkers. Met de Collectieve Ongevallenverzekering zijn u en uw medewerkers niet alleen verzekerd bij ongevallen, maar krijgt u ook advies over preventieve maatregelen voordat uw medewerkers daadwerkelijk de bouwplaats op stappen.

Dat geeft een gerust gevoel voor de start van de werkzaamheden. Door het identificeren van risico’s kunnen beheersmaatregelen worden ingevoerd bij het plannen van de werkzaamheden en in de werkinstructies. Op deze manier wordt de kans kleiner dat er een ongeval ontstaat en doet u er vrijwel alles aan om een ongeval te voorkomen. Mocht er helaas toch een ongeval optreden dan kunt u rekenen op de Collectieve Ongevallenverzekering van Boval. Hierbij zijn u en uw werknemers (of de nabestaanden) verzekerd van een uitkering als zij door een ongeval blijvend invalide worden of overlijden.

Omdat elk bedrijf anders is, bieden wij u verzekeringen op maat. Vanuit onze expertise en ervaring in uw branche zijn wij in staat u vakkundig te adviseren. Onze adviseur komt graag bij u langs om de risico’s te bespreken en te bekijken welke dekkingen het beste bij uw situatie passen.

Benieuwd wat Boval voor uw bedrijf kan betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Bel 023 – 520 10 30 of stuur gerust een e-mail naar info@boval.nl. Wij denken graag met u mee!

Deel dit artikel via: