Wat gaan de zorgpremies doen? Blijf op de hoogte!

Afgelopen Prinsjesdag liet het kabinet weten dat de zorgpremies naar verwachting € 3,- per maand gaat stijgen en dat het eigen risico gelijk blijft met € 385,-. Daarnaast mogen zorgverzekeraars in 2020 maximaal 5% korting geven. In 2019 was dit nog 10%.

Boval streeft altijd naar de beste zorg voor werkgever en werknemer en daarom zetten wij de beste zorgcollectiviteiten voor u op een rijtje met de Boval Zorgvergelijker. Wij bieden u de keuze uit zorgverzekeringen van diverse verzekeraars, met de beste dekkingen en aantrekkelijke kortingen. Zodra de premies bekend worden gemaakt, kunt u uw verzekering vergelijken en direct online afsluiten via onze zorgvergelijker: www.bovalzorgvergelijker.nl.

De zorgpremie van verzekeraar DSW, de zorgverzekeraar die traditiegetrouw als eerste de premies bekendmaakt, geeft aan dat hun premie met € 6,- per maand zal stijgen naar € 118,-. Dit valt hoger uit dan de voorspellingen. Daarnaast is het eigenrisico van € 375,- bij DSW lager dan het verplicht eigen risico van € 385,-.

Binnenkort worden ook de zorgpremies van de andere zorgverzekeraars bekendgemaakt. Als eerste op de hoogte zijn van de zorgpremie 2020? Meld u nu aan en ontvang als eerste de nieuwe premies in uw mailbox.

Meld u aan voor de zorgupdate

Lees het vorige artikel: ‘Makkelijk schakelen en schades worden netjes opgelost’

Deel dit artikel via: