Maatwerkverzekeringen, korte lijntjes en snelle oplossingen

Agterberg Bedrijven is een echt familiebedrijf. In 1952 werd het bedrijf opgericht door Bep Agterberg, inmiddels hebben zijn zoons het overgenomen en houden zij zich bezig met vijf productgroepen. De maatwerkverzekeringen van Boval bieden een oplossing voor de diversiteit aan risico’s die de productgroepen met zich meebrengen.

“Het motto voor de komende jaren is “niet groter, maar beter”. Wij richten ons op het leveren van hoogwaardige kwaliteit en maximale klanttevredenheid”, aldus Frank Agterberg. Agterberg Bedrijven is actief op diverse terreinen: grond-, weg- en waterbouw, onderhouden van groen- en sportprojecten, verwerking van organische reststoffen en het ontwerpen, realiseren en aanleggen van parken, speel- en sportplaatsen, bedrijfsterreinen, enz. Deze uitgebreide dienstverlening vraagt om maatwerkverzekeringen. Daarom is Boval de verzekeringspartner van Agterberg.

Remon Drenth is al jaren de adviseur van Agterberg. Tijdens een project deed zich een calamiteit voor met een materieelstuk, dit had grote gevolgen voor het project. “Remon was direct beschikbaar om de situatie te bekijken en ondernam gelijk actie richting de verzekeraar/schade-expert. Door de adequate aanpak van Boval is de schadelast teruggedrongen. Daarnaast konden wij richting onze opdrachtgever het project op een correcte wijze afronden”, vertelt Agterberg.

“Wanneer Remon ons bezoekt, bekijken wij waar wij staan, welke zaken meer aandacht nodig hebben, bespreken wij eventuele knelpunten en geeft hij advies”, aldus Agterberg. “Doordat de lijnen kort zijn met de betrokken medewerkers, zorgt dat ervoor dat kordate en snelle oplossingen van Boval vrijwel direct beschikbaar zijn. Dit stellen wij zeer op prijs.”

Benieuwd wat de maatwerkverzekeringen van Boval u kunnen bieden?

Lees het vorige artikel: Branchekennis, passende verzekeringen en concurrerende premies

Deel dit artikel via: