Werkmaterieel verzekeren

Praalwagenverzekering

Praalwagenverzekering

Een carnavalsoptocht of een bloemencorso. Wellicht doet u er ook aan mee en rijdt uw trekker mee in één of meerdere optochten. Uw landbouwtrekker moet net als een auto altijd verzekerd zijn tegen wettelijke aansprakelijkheid (WA). Met de WA verzekering is de trekker onder andere verzekerd voor (agrarisch) loonwerk. Bijzondere activiteiten, zoals het meerijden in een optocht is niet automatisch gedekt op de WA verzekering van uw trekker. Hiervoor kunt u de praalwagenverzekering afsluiten.

Dekking praalwagenverzekering

Om te voorkomen dat u te maken krijgt met hoge kosten na een ongeval met een praalwagen, biedt Boval u een praalwagenverzekering. Een verzekering die niet alleen uw vermogen veiligstelt, maar er ook voor zorgt dat als er eens wat mis gaat, de gedupeerde niet met lege handen achterblijft. Een verzekering die zowel door u – als deelnemer aan één of meerdere optochten – als door een organiserende vereniging gesloten kan worden.

De praalwagenverzekering is geschikt voor vrijwel ieder evenement of optocht waarbij praalwagens worden gebruikt. De bestuurder van de praalwagen dient wel in het bezit te zijn van rijbewijs categorie B + E.


Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/k1838/public_html/wpcms/wp-includes/functions.php on line 4339