Werkmaterieel verzekeren

Inzittendenverzekering

Inzittendenverzekering

Wanneer u of uw werknemer met de auto op pad gaat, kan het voorkomen dat er anderen meerijden. Bij een verkeersongeval kunnen ook inzittenden schade lijden. Ongeacht de schuldvraag moet toch de schade vergoed worden. Deze kosten kunt u verzekeren met de inzittendenverzekering.

De dekking

De ongevallen inzittendenverzekering garandeert u een uitkering bij dood of blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval dat de inzittende van de op de polis vermelde auto is overkomen.

Let op: mogelijk is een uitkering van deze verzekering belast als inkomsten uit arbeid. U betaalt immers als werkgever de premie voor deze schadeverzekering, terwijl de werknemer een zelfstandig claimrecht verkrijgt.

Collectieve inzittendenverzekering

Wanneer uw werknemers binnen uw onderneming dienstritten maken, kunt u hiervoor een speciale verzekering voor dienstritten afsluiten. Dit is de collectieve schadeverzekering inzittenden.


Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/k1838/public_html/wpcms/wp-includes/functions.php on line 4339