Aansprakelijkheidsverzekering

Werkgeversaansprakelijkheidsverzekering

Voor het verzekeren van al uw zakelijke onderdelen

Werkgeversaansprakelijkheidsverzekering

Als werkgever heeft u een zorgplicht naar uw werknemers. Stel, één van uw werknemers gaat voor uw onderneming met de auto op pad. Onderweg veroorzaakt uw werknemer een ongeluk, met de nodige materiële- en letselschade. Dan bent u als werkgever verantwoordelijk voor de schade die uw werknemer lijdt door het maken van een dienstrit. Met de werkgeversaansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd voor de kosten die hiervoor gemaakt worden.

De dekking

De werkgeversaansprakelijkheidsverzekering voor motorrijtuigen wordt ook wel WEGAM-verzekering genoemd. Mocht een werknemer een ongeluk krijgen in een dienstrit dan bent u als werkgever aansprakelijk voor de schade.

De schade die de bestuurder zélf oploopt, wordt niet vergoed door de WA-verzekering van de auto. En ook de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven dekt deze schade niet. U blijft wel als werkgever aansprakelijk. Voor deze schade heeft u een werkgeversaansprakelijkheidsverzekering nodig.

 


Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/k1838/public_html/wpcms/wp-includes/functions.php on line 4339