Aansprakelijkheidsverzekering

Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering

Voor het verzekeren van al uw zakelijke onderdelen

Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering

Als vervoerder bent u verplicht de goederen af te leveren in de staat waarin u deze heeft ontvangen. De kans bestaat dat u aansprakelijk wordt gesteld voor het beschadigen, verlies of diefstal van de lading. Hiervoor kunt u de vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering afsluiten.

De dekking

De vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering dekt het aansprakelijkheidsrisico van de vervoerder voor schade aan of verlies van de vervoerde zaken. Hierbij denkt u aan het risico van diefstal, bederf of brand tijdens vervoer. Of een vervoerder aansprakelijk is, is onder andere afhankelijk van wat er in het contract staat, de nationale wetgeving en de internationaal verdragen.

Deze verzekering is een zekere noodzaak voor transportondernemingen die zelf het transport uitvoeren (eigenlijke vervoerder). Hetzelfde geldt voor bedrijven die het transport aan andere transporteurs overlaten (papieren vervoerder).

 


Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/k1838/public_html/wpcms/wp-includes/functions.php on line 4339