Aansprakelijkheidsverzekering

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

Voor het verzekeren van al uw zakelijke onderdelen

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

De Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering is een verzekering die het eigen geld van bestuurders en commissarissen van rechtspersonen beschermt tegen het risico dat zij persoonlijk (en over hun eigen geld) verantwoordelijk worden gesteld voor schade door fouten, niet aanwezig zijn of door iets niet te doen wat u wel had moeten doen bij het uitvoeren van hun functie.

De dekking

Als een commissaris, bestuurder of toezichthouder te kort schiet in het waarmaken van zijn of haar taken of niet nauwkeurig heeft gereageerd, kan hij/zij verantwoordelijk worden gehouden voor de gevolgen. Ook al is het niet expres gedaan. Dit houdt in dat de bestuurder, commissaris of toezichthouder met het eigen geld verantwoordelijk gesteld kan worden voor de gevolgen. De aansprakelijkheidsverzekering voor bestuurders en commissarissen zorgt dat u verzekerd bent voor de verweer- en proceskosten en de uiteindelijke schadeclaim.

 


Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/k1838/public_html/wpcms/wp-includes/functions.php on line 4339