Accountmanager MKB Schade- en Zorgverzekeringen

Weet jij klanten te enthousiasmeren en te binden? Ga jij graag op pad om nieuwe klanten aan te trekken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga jij doen?

In deze uitdagende functie als Accountmanager ben je hét aanspreekpunt voor jouw (toekomstige) relaties. Door jouw kennis en ervaring in de verzekeringsbranche en uitstekende commerciële vaardigheden weet je klanten aan je te binden en jouw klantportefeuille op te zetten en uit te breiden. Door actief mee te denken met de relaties bied je maatwerkoplossingen op het gebied van schade- en zorgverzekeringen.

Jouw talenten

Als Accountmanager ben je enthousiast, gedreven, heb je overtuigingskracht en straal je zelfvertrouwen uit. Tevens heeft de ideale kandidaat werkervaring in een soort gelijke functie bij een assurantiekantoor gericht op de zakelijke markt en is minimaal in het bezit van  de WFT-adviesdiploma’s schadeverzekering  zakelijk en inkomen.

Daarnaast zijn wij op zoek naar iemand die:

  • HBO werk- en denkniveau heeft;
  • Affiniteit heeft met de agrarische-, GWW- en loonbedrijfssector;
  • In het bezit is van rijbewijs B;
  • Leergierig is en die bereid is om een branchegerichte opleiding te volgen;
  • Klantgericht is, met oog voor de organisatie;
  • De Nederlandse taal goed beheerst, zowel in woord als geschrift.

Jouw werkomgeving

Deze uitdagende functie als accountmanager zorgt ervoor dat je in een professionele omgeving terecht komt, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Je voelt je thuis in een organisatie met een informele en open sfeer. Het bedrijf kenmerkt zich verder door een prestatiegerichte instelling, waar voldoende ruimte is voor gezelligheid met een personeelsvereniging die zorgt voor borrels, feesten en uitjes. Collegialiteit en betrokkenheid zijn van belang. Daarnaast bieden wij o.a. een leaseauto, de faciliteiten om thuis te werken, een collectieve pensioenregeling en sporten/fitness op kosten van de werkgever. Vanzelfsprekend faciliteren wij het om jouw Wft-adviesdiploma’s bij te houden en uit te breiden.

Wie zijn wij?

Boval Groep is een landelijk opererende organisatie die bestaat uit specialisten in verzekeringen, arbodienstverlening, leasing, juridische dienstverlening, certificering en managementsystemen. Met diverse werkmaatschappijen zijn wij actief op het brede gebied van financiële diensten. Ook geven wij voorlichting en advies op sociaal juridisch, sociaal economisch en HRM terrein. Boval Groep biedt haar relaties een totaalpakket, waarbij klantgerichtheid, deskundigheid, integriteit en betrokkenheid de boventoon voeren. In verband met groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s die ons team komen versterken.

Vragen?

Onze HR-afdeling staat je graag te woord via 023 – 520 10 30.

Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken en kom je graag ons team van Accountmanagers versterken? Solliciteer dan nu via ons sollicitatieformulier!

 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.