werken-bij banner

Werken bij Boval Groep

Vacatures

Kom ook bij ons werken!

Wil jij energie van je werk krijgen en de dag met een lach op je gezicht afsluiten?
Wil jij onderdeel uitmaken van een succesvolle en groeiende organisatie, waar ruimte is voor eigen initiatieven en ideeën?
Voel jij je thuis in een organisatie die de week afsluit met een potje poolen en een drankje in de bedrijfsbar?
Dat is werken bij Boval Groep!

Boval Groep bestaat uit verschillende ondernemingen gericht op verzekeren, juridisch advies, arbodienstverlening, lease en preventie. Samen staan we voor één missie: “De ondernemer laten ondernemen”. Help jij ons om deze missie invulling te geven? Solliciteer dan nu op één van de onderstaande functies.

Solliciteer nu!
Meer vacatures van onze Arbodienst

 

Boval Groep in een notendop

“De ondernemer laten ondernemen”, dat is onze missie! Met ruim 200 collega’s werken wij hier elke dag aan. Wij zijn trots op onze organisatie en collega’s en dat delen wij graag met jou!

  • medewerkersonderzoek: onze collega’s beoordelen Boval Groep met een 8.
  • informele en open werksfeer: wij houden van hard werken, maar onderbreken onze werkdag graag door in de pauze even te tafeltennissen / poolen in de bedrijfsbar.
  • actieve personeelsvereniging: onze PV organiseert jaarlijks diverse activiteiten en uitjes. Op wintersport, een citytrip, pub quiz en beachgames zijn zomaar een aantal uitjes die je zeker weten bij ons gaat meemaken.
  • vitaliteit vinden wij belangrijk: wij bieden gratis sporten en een vitaliteitsapp aan en daarnaast hebben wij de mooiste sporttenues beschikbaar.
  • teamgevoel: wij ervaren dit niet alleen op kantoor, maar ook op het sportveld. Doe jij mee met ons voetbalteam, hardloop- of wielrenteam?
  • aandacht voor werk privé balans: Wij vinden het belangrijk dat je werk past bij je privésituatie. Zo kan je bij ons plaats onafhankelijk werken en bieden wij flexibele werktijden aan

Geen passende vacature? Stuur gerust een open sollicitatie!

Hebben wij op dit moment geen passende vacature voor jou, maar heb je wel interesse om bij ons te komen werken? Stuur ons gerust een open sollicitatie of bel voor een kennismaking. We staan altijd open voor een kop koffie om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Solliciteer nu! Meer informatie